Projectes

Revetlla a l’Ate

El 23 de juny a partir de les 18 h i fins a les 1 de la matinada, podrem tornar a celebrar el Sant Joan, la nit del Foc, la nit de les Bruixes o la nit del Ros l’Ateneu Santboià. En aquesta revetlla especial hi haurà música variada, taules, cadires i estovalles perquè pugueu venir,Continua llegint “Revetlla a l’Ate”

ESCAPE CITY

Us agradaria fer de detectius? Necessitem voluntàries per ajudar-nos a resoldre un cas de màxima importància que ha succeït a Sant Boi!! Sospitem d’algunes persones i hem vist algunes pistes en diferents llocs del barri, però necessitem ajuda! Podreu aconseguir totes les pistes necessàries per resoldre el misteri? Si creieu que si, no dubteu aContinua llegint “ESCAPE CITY”

NO PASSPORT

Vuit artistes vinculades a Sant Boi ens mostren la seva visió de l’art i la vida. Després de tots aquests mesos tancades al taller o a casa, les seves obres venen a inundar els Jardins de l’Ate i ens obren la finestra al seu univers personal. No ens cal pasaport COVID per a aquest viatge,Continua llegint “NO PASSPORT”

Impro freak Show

La companyia IMPROSCRITOS tenen un show d’improvisació itinerant apte i adaptable a gran diversitat de públics i escenaris: IMPRO FREAK SHOW és un espectacle d’improvisació interactiu, amb ritme, amb un segell d’identitat propi, no existeix la quarta paret. El públic té un paper determinant, ja que decidirà quins són els gèneres cinematogràfics que vol veure, ens ajudarà enContinua llegint “Impro freak Show”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

%d bloggers like this: