INAUGURACIÓ DE LA 18A FMA: Pregó i vespre Hortera

La vida és rara i com no aquesta 18a Festa Major alternativa també. Aquest dijous 20 de maig inaugurem l’FMA més esperada amb un pregó diferent de l’alçada d’aquesta edició. Vine a gaudir de la nit hortera amb karaoke i amb un bingo molt especial i divertit. Vols aprendre els passos de ball de moda des de la cadira? És tendència!

Per sentir-nos com a casa, vine disfressada com si encara estiguéssim confinades. Recordeu aquelles reunions amb la corbata i el pijama? O aquella tassa amb cervesa que aparentava cafè? Qui no troba a faltar anar tot el dia amb pijama?

Vine, gaudeix i participa!

  • DATA: 20/05
  • Obertura de portes: 19:00 h
  • Inici: 20:00 h
  • Fi : 23:00 h
  • Entrada i sortida: C/Agramunt

Aforament limitat

RESERVA D’ENTRADES

Publicat per ateneusantboia

La missió de l’associació Amics de l’Ateneu Santboià és promoure la cultura popular i independent implicant a la ciutadania com agent actiu en la promoció d’aquesta per tal d’afavorir el teixit cultural, artístic i social tot defensant la recuperació de l’espai i el patrimoni històric de l’Ateneu Santboià.

%d bloggers like this: